14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Căruţă lovită de un camion la Hinova

Mehedinţi: Căruţă lovită de un camion la Hinova

Cinci persoane, între care şi o fată de 11 ani, au fost la un pas să îşi piardă viaţa aseară, după ce căruţa în care se deplasau a fost lovită de un camion. Accidentul s-a produs pe DN 56 din judeţul Mehedinţi, în dreptul localităţii Hinova. În urma impactului, victimele au fost aruncate într-un şanţ, cel mai grav rănit fiind tatăl minorei. Acesta este internat la spital, în stare gravă, medicii fiind nevoiţi să îl opereze de urgenţă pentru că unul dintre plămâni i-a fost afectat în urma impactului. La locul accidentului au ajuns aseară şi două ambulanţe, însă doar bărbatul accidentat grav şi fiica sa au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Şoferul camionului, care mergea în aceeaşi direcţie cu atelajul, spune că a lovit căruţa pentru că aceasta nu era semnalizată luminos. Pasagerii din căruţă susţin însă că au semnalizat luminos atelajul, folosind un telefon mobil şi o lanternă de brichetă.

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. După spusele unor martori, bărbaţii din căruţă s-ar fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS