27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Rănit grav în urma unui accident de circulaţie

Craiova: Rănit grav în urma unui accident de circulaţie

Un accident de circulaţie a avut loc, noaptea trecută, în jurul orei 00.15, din cauza neacordării priorităţii.

Sava Marius, de 35 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism pe strada Amaradia a ajuns la intersecţia cu strada George Enescu şi a efectuat viraj stânga, fără să acorde prioritate de trecere unui scuter, neînregistrat sau înmatriculat, condus de Stejereanu Mădălin, 22 de ani, din Brabova, judeţul Dolj. Acesta din urmă nu poseda permis de conducere valabil pentru nici o categorie.
Cei doi conducători au fost testaţi cu aparatul etilotest, în situaţia tânărului de 22 de ani rezultând o concentraţie de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a lui Stejereanu Mădălin şi rănirea uşoară a lui Prunaru Adrian, de 18 ani, din Craiova.

Conducătorului auto i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar pe numele lui Stejereanu Mădălin a fost întocmit dosar penal pentru conducere fără permis, conducere vehicul neînmatriculat şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS