16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: De la pomană la poliţie

Mehedinţi: De la pomană la poliţie

Mai multe echipaje de la IPJ Mehedinţi, mascaţi şi DPIR au fost solicitate să intervină ieri după amiază în comuna Burila Mare, unde mai multe persoane au fost implicate într-un conflict.

Totul a început după ce un bărbat a furat un telefon mobil, de la masa de pomenire la care participase. Păgubitul a observat dispariţia telefonului şi a chemat poliţia.

În scurt timp, ofiţerul de serviciu al Postului de Poliţie Burila Mare l-a identificat pe autorul furtului şi a decis să îl urce pe cel ce furase telefonul în maşină şi să-l conducă la secţie. Pe drum, un prieten de-al făptuitorului a atacat maşina cu un par şi poliţistul a chemat întăriri.

„Ofiţerul de serviciu al postului de poliţie Burila Mare a fost anunţat despre faptul că din curtea unui cetăţean a fost sustras un telefon mobil, iar în urma identificării autorului, mai multe persoane de etnie romă au devenit recalcitrante, iar una dintre ele a spart un geam al maşinii de poliţie. La faţa locului au fost solicitate echipaje de la jandarmi şi DPIR pentru aplanarea conflictului. În continuare se fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de furt şi distrugere”, a declarat Roxana Vişan, purtător de cuvânt IPJ Mehedinţi.

Bărbatului care a luat telefonul i s-a întocmit dosar penal pentru furt, iar prietenului său pentru distrugere.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS