5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţi: Lovită de o drezină CFR

Mehedinţi: Lovită de o drezină CFR

O femeie din Drobeta Turnu Severin a vrut să îşi încheie socotelile cu viaţa şi a ales să se arunce în faţa unei drezine CFR, sărind pe linia de cale ferată care duce spre portul din municipiu. Femiea a scăpat cu viaţă, însă, a rămas fără un picior şi a fost puternic lovită la cap.
Mai mulţi angajaţi din Portul Turnu Severin, martori la eveniment, spun că au văzut-o în ultimele plimbându-se prin zonă, ca şi cum ar fi pierdut ceva, nimeni nu a bănuit că îşi plănuia sinuciderea.
„Am văzut-o şi ieri şi alaltăieri pe lângă calea ferată, dar nu a vorbit cu noi, nu a zis nimic. Iniţial am crezut că a pierdut ceva, de unde era să ştim că vrea să se arunce în faţa trenului. Avea cam în jur de 50 de ani. Cine ştie ce probleme o avea”, a spus un martor.
Serviciul Poliţiei Transporturi Mehedinţi a deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a petrecut fapta.
„Lucrătorii Serviciului Poliţiei de Transporturi Mehedinţi au fost sesizaţi astăzi despre faptul că în zona trecerii la nivel cu calea ferată amplasată în zona Portului a fost accidentată de către o drezină CFR o femeie, în vârstă de circa 50 de ani. Ne-am deplasat la faţa locului unde am constatat că aceasta prezenta lovituri la nivelul membrelor inferioare şi în zona capului. În continuare se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea unei soluţii legale”, a spus comisarul Viorel Tuţă.
Victima se află internată la Spitalul Judeţean de Urgenţe din Drobeta Turnu Severin, unde a fost preluată de medicii chirurgi care încearcă să îi salveze viaţa. Ulterior, poliţia va trebui să îi găsească rudele.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS