16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal4 stațiuni la Marea Neagră pentru fiecare

4 stațiuni la Marea Neagră pentru fiecare

\n

Turiștii sunt diferiți, iar o vacanță perfectă înseamnă altceva pentru fiecare dintre noi! În funcție de vârstă, buget, gusturi și nevoie speciale, fiecare român caută destinația perfectă pentru concediu. Stațiunile de pe litoralul Mării Negre au ceva de oferit pentru fiecare, așa că nu este de mirare că oricine își poate petrece vacanța de vară la mare în România, indiferent de preferințe.

Mamaia – stațiunea pentru tineret

Cei tineri aleg vara stațiunea Mamaia. Pentru o vacanță în care relaxarea la soare se îmbină perfect cu distracția și cu viața de noapte, stațiunea este cea mai bună opțiune. În plus, cele mai importante evenimente de pe litoral sunt mai accesibile turiștilor care aleg o cazare în Mamaia. Astfel, turiștii au la dispoziție servicii de calitate pentru distracția de vacanță, de dimineața pe plajă și până noaptea târziu în cluburi.

Vama Veche – stațiunea accesibilă

Dacă luxul și eleganța din Mamaia nu sunt pe placul tuturor tinerilor, stațiunea Vama Veche este ideală pentru cei cu suflet boem. La malul mării, turiștii pot opta pentru spații de cazare modeste, dar comfortabile, pentru zone de camping sau pentru corturi direct pe plajă. Tot tinerii sunt cei care se îndreaptă cu predilecție și spre stațiunea Vama Veche, în special pentru că pot opta pentru o vacanță accesibilă ca preț, dar totuși cu multe posibilități de distracție.

Neptun – stațiunea balneoclimaterică

Turiștii care doresc să beneficieze și de tratamente naturale, în regim balneoclimateric în vacanțele lor, pot alege stațiunea Neptun. În plus, acesta este locul în care se află una dintre cele mai apreciate și mai cunoscute plaje de pe litoralul românesc – Plaja La Steaguri. Cei care optează pentru cazare în Neptun se pot bucura așadar de o vacanță completă, relaxându-se atât pe plajă, cât și prin tratamentele naturale disponibile în centrele hotelurilor.

Olimp – stațiunea de familie

Stațiunea Olimp a fost dintotdeauna cunoscută ca ”perla litoralului românesc”, iar astăzi este una dintre principalele destinații alese pentru vacanțele în familie. Plajele de aici oferă un transfer lin înspre apă, numai bun pentru cei mici, iar zonele de faleză sunt ideale pentru întreaga familie. Astfel, turiștii care optează pentru cazare în Olimp se pot bucura de un concediu relaxant și în siguranță alături de întreaga familie.
Indiferent de nevoile tale de vacanță, te poți bucura și tu de zile relaxante la mare. Dacă nu ai optat încă pentru o stațiune de pe litoral, acum știi ce să alegi, iar Agenția Turist Center îți oferă o gamă largă de pachete turistice pe litoralul Mării Negre, în hoteluri de toate categoriile, pentru ca tu să te bucuri de vacanțele tale!
CONTACT:Agenția Turist Center CraiovaStr. Brazda lui Novac nr. 81, bl. C8A, Parter, cod poștal : 200960Telefon/Fax : 0351 177 093 Adresa e-mail : [email protected]

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS