14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAutoNoul Polo şi ofertele Volkswagen la Serpico Craiova

Noul Polo şi ofertele Volkswagen la Serpico Craiova

Produs în aproape 14 milioane de exemplare, putem spune că modelul Volkswagen Polo este un favorit printre şoferii şi şoferiţele din întreaga lume. Lansat în primăvara acestui an în Romania, noul Polo vine cu noi tehnologii, noi motoare şi un nou design.

Noul Polo beneficiază acum de o gamă unică de tehnologii destinate confortului şi siguranţei: este unul dintre primele modele din acest segment care (începând din această toamnă) poate fi echipat opţional cu faruri cu tehnologie LED. Servodirecţia electromecanică îmbu­nătățește manevrabilitatea, iar în dotarea standard este inclus sistemul Multicollision-Brake, care iniţiază automat frânarea după o coliziune. În plus: detectorul de oboseală, sistemul de senzori Front Assist, funcția de frânare de urgenţă şi asistentul de menținere automată a distanţei față de autovehiculul din față (ACC) oglindesc cele mai noi tehnologii din domeniu.

Nou-concepute au fost şi sistemele radio şi de radio-navigaţie ale modelului Polo: acestea urmează, prin soft şi hardware, dotările de infotainment disponibile pentru Golf. În funcţie de versiune, sistemele oferă funcţii precum Bluetooth-Audio-Streaming, senzori de proximitate pentru touchscreen, funcţia zoom pe hartă în modul de navigaţie şi posibilitatea de conectare a telefonului mobil la antena exterioară a automobilului prin intermediul unei interfeţe inductive.

De asemenea, Volkswagen a înnoit complet gama eficientelor motoare diesel şi pe benzină disponibile pentru noul Polo. Astfel, toate propulsoarele îndeplinesc cerinţele normei de poluare Euro 6, iar toate versiunile BMT (BlueMotion Technology) sunt disponibile cu sistemul Start-Stop şi cu funcţia de recuperare a energiei de frânare.

Vizual, noul  Polo poate fi recunoscut după designul mai „incisiv“ al secţiunii frontale şi al celei posterioare. Culorile proaspete, materialele noi pentru interior şi numeroase alte detalii de design completează lista noutăților.

Noul Polo poate fi testat la showroom-ul Serpico Volkswagen din Craiova, DN 65, km 8, lângă Metro, şi poate fi achiziţionat la 9.211 euro TVA inclus – preţ obţinut prin aplicarea reducerilor Programului REMAT 2014 şi a reducerilor oferite de Serpico.
Noul Polo – preţ  9.211 euro TVA inclus, detalii la adresa de email [email protected] sau la tel:  0251.438.224.

La Serpico, clienţii pot beneficia de Programul REMAT 2014 pentru toate modelele comercializate, plus ofertele dealerului. Reducerile acordate încep de la 1.600 de euro TVA inclus (ex. modelul Volkswagen up!) şi ajung la 5.000 de euro TVA inclus, un exemplu fiind Volkswagen Passat.  
Astfel, toate modelele Volkswagen beneficiază de reducerile acordate prin Programul REMAT 2014: prima de casare de 1.450 de euro TVA inclus şi ecobonusul de 110 euro TVA inclus pentru Noul Polo, Noul Golf Sportsvan, deoarece sunt motorizări EURO 6. În plus, clienţii care aleg să achiziţioneze maşina dorită prin  finanţatorul mărcii Porsche Finance Group România au o reducere suplimentară de 2% din preţul maşinii (bonus financiar), beneficiază de o dobândă preferenţială de 6,99% fixă şi trei luni CASCO gratuit.

Mai trebuie menţionat că, în acest moment, la Serpico, există o ofertă specială pentru modelul Touareg. Astfel, clienţii interesaţi beneficiază de reduceri de până la 10.000 de euro TVA inclus, în limita stocului disponibil.

Toți cei care achiziţionează modelele Volkswagen beneficiază de o garanţie de patru ani în limita a 120.000 km, plus ofertele service-ului Serpico, autorizat Volkswagen.
Deoarece în ultimii ani au scăzut vânzările de maşini noi şi au crescut importurile de maşini second-hand, inevitabil parcul auto a îmbătrânit. Pentru susţinerea acestor clienţi, care au maşini mai vechi de patru ani, Serpico Volkswagen le-a pregătit în ultimii ani o gamă largă de pachete service pentru operaţii de întreţinere uzuale şi nu numai: pachete schimb ulei şi inspecţii service, filtre, plăcuţe şi discuri de frână, ștergătoare,  pachet schimb kit distribuţie etc. Prin aceste pachete service, clienţii beneficiază de reduceri substanţiale la piesele de schimb originale şi la manoperă. Orice proprietar al unui model Volkswagen poate solicita o ofertă pe adresa de email [email protected] sau la telefon: 0251.438.230.

Toate ofertele le găsiţi şi pe pagina  www.serpico.ro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS