11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal28 de programe de Formare Profesională Continuă

28 de programe de Formare Profesională Continuă

Conferința de lansare a proiectului strategic „Creșterea competențelor angajaților din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia prin cursuri de calificare/recalificare – POS DRU/164/2.3/S/139170“ are loc astăzi,11.06.2014, la Craiova.
784 de angajați din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia au oportunitatea de a beneficia de creșterea competențelor profesionale prin participarea la programe de formare profesională continuă (FPC).
INNOTEK GROUP în parteneriat cu MITLIV EXIM și ASOCIAȚIA CULTURALĂ SEBASTIAN lansează proiectul strategic „Creșterea competențelor angajaților din regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia prin cursuri de calificare/recalificare“ POS DRU/164/2.3/S/139170.
Proiectul este cofinanțat prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 și se va implementa pe o perioadă de 18 luni.
Cu o finanțare nerambursabilă de 4.085.340 de lei, acesta își propune să certifice 784 de angajați din cele două regiuni în calificările:
• Macaragiu
• Lucrător comercial
• Lucrător în structuri pentru construcții
• Sudor
În cadrul proiectului fiecare participant va primi la finalizarea cursurilor echivalentul unei subvenții de 480 lei/lună.
Obiectivul general al proiectului este creșterea nivelului de calificare a 784 de persoane angajate din Regiunile Sud-Vest Oltenia și Sud-Muntenia prin furnizarea a 28 de programe de Formare Profesională Continuă, în vederea creșterii flexibilității și performanței lor, fapt ce va conduce la creșterea competitivității economice a celor două regiuni.
Perioada de implementare a proiectului este de 18 luni.
Pentru a fi la curent cu evoluția proiectului și pentru a afla modalitățile prin care angajații pot participa la activitățile proiectului, puteți accesa site-ul: WWW.RE-CALIFICARE.RO

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS