9 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUcişi de Săgeata Albastră

Ucişi de Săgeata Albastră

http://www.youtube.com/watch?v=QaEKBa_QKqw

\n

Două persoane şi-au pierdut viaţa, ieri-dimineaţă, în localitatea Piatra Olt, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de Săgeata Albastră, care circula pe relaţia Craiova-Bucureşti.
Pompierii Detașamen-tului Slatina au fost solicitaţi să intervină, ieri-dimineaţă, în jurul orei 6.00, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere în orașul Piatra Olt, satul Enoșești, la un accident produs la un pasaj de trecere la nivel cu calea ferată fără bariere.
Potrivit pompierilor olteni, un autoturism Dacia, înmatriculat în Teleorman, care fusese lovit de trenul Interegio 1890 care circulă între Craiova şi Bucureşti, a fost găsit la aproximativ 300 de metri de locul impactului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru şoferul autoturismului, un bărbat de 63 de ani, din Turnu Măgurele, și pasagera de pe scaunul din dreapta-față, o femeie de 54 de ani, din aceeași localitate, care au murit pe loc în urma accidentului. Cele două victime au fost scoase din maşină de pompieri, iar cercetările în acest caz au fost preluate de poliţiştii de la Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Olt.
Traficul feroviar pe relaţia Craiova-Bucureşti a fost întrerupt aproximativ două ore, timp în care oamenii legii au făcut cercetările la locul accidentului şi au ridicat de pe linii autoturismul avariat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS