3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Crimă în comuna Daneți

Dolj: Crimă în comuna Daneți

Un bărbat de 49 de ani din comuna doljeană Daneți a fost găsit astăzi mort, într-o pădure de la marginea localității. După primele cercetări, criminaliștii au stabilit că doljeanul a fost ucis cu mai multe lovituri de topor.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au precizat pentru GdS că în acestă după-amiază, în apropierea comunei Daneți a fost găsit cadavrul unui bărbat de 49 de ani, domiciliat în satul Locusteni, bărbat care fusese ucis cu mai multe lovituri de topor. Anchetatorii au precizat că principalul suspect a fost deja identificat, urmând să fie adus la Craiova pentru a fi audiat. Fiind la începutul cercetărilor, procurorii doljeni nu au oferit mai multe informații despre acest caz de omor. „Se fac cercetări privind comiterea unei infracțiuni de omor calificat, iar în funcție de probele administrate se vor lua măsurile legale față de suspect”, a precizat procuror Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

Surse din rândul anchetatorilor au lăsat să se înțeleagă că principalul suspect în acest caz de omor ar fi chiar fiul victimei, în vârstă de 20 de ani, iar crima ar fi avut loc în cursul zilei de ieri.


Editor: Oana Olaru

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS