9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal11even experiences, pentru prima oară în Bănie

11even experiences, pentru prima oară în Bănie

http://www.youtube.com/watch?v=1a-Y4T2yn5c

\n

11 persoane reprezentative pentru comunitatea locală şi-au spus poveştile miercuri seară, timp de 11 minute fiecare, în cadrul evenimentului „11even experiences“, găzduit de Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative din Craiova. Acţiunea, desfăşurată pentru prima dată la Craiova, a adus în faţa publicului persoane care au trecut prin experienţe deosebite, ce merită împărtăşite comunităţii.

Asociaţia 11even, Asociaţia Junior Chamber International (JCI) Craiova şi Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative au organizat miercuri seară, pentru prima dată în Craiova, evenimentul „11even experiences“, în cadrul căruia 11 persoane au venit în faţa publicului pentru a-şi povesti experienţele de viaţă. „Acţiunea de astăzi este una care se desfăşoară în 11 oraşe din România, iar noi, ca Junior Chamber International, suntem cordonatorii acestui proiect, care a început în 2011. Este vorba de 11 experienţe cu 11 speakeri, iar fiecare dintre ei îşi va prezenta experienţa de viaţă în 11 minute. Ne dorim să fie un succes anul acesta“, a explicat vicepreşedintele JCI Craiova, Claudiu Staicu.

Poveşti şi experienţe pentru o cauză socială

De la prezidiul din Aula Magna a Facultăţii de Drept şi Ştiinţe Administrative, în faţa a zeci de persoane prezente, au vorbit oameni care au reuşit în viaţă, oameni care şi-au recunoscut atât calităţile, cât şi defectele, şi care au îndemnat la urmărirea visului, indiferent cât de imposibil de realizat pare acesta. Totodată, aceştia au încurajat voluntariatul, spunând că este o experienţă care le va fi tuturor de folos.
Evenimentul a fost structurat în două părţi, mai exact pe „humanizing work“ („umanizarea locului de muncă“ – n.r.) şi pe „bringing joy to life“ („cum să aduci bucurie în viaţă“ – n.r.). În prima parte au vorbit Cristi Spulbăr – profesor universitar şi consultant financiar, Cătălin Zamfir – administrator la Cornul Abundenţei, Radu Limpede – consultant şi antreprenor, Mircea Ungureanu – antreprenor, Cristian Nicolae – antreprenor şi trainer şi Constantin-Adi Gavrilă – manager general la Centrul de Mediere Craiova, iar în cea de-a doua au luat cuvântul Liviu Ionescu – etolog şi lector în etologie canină, preşedintele Centrului Naţional de Educare Canină, Adina Marina Călăfăteanu – preşedinte la Centrul pentru Dezvoltare Comunitară Durabilă, Petrică Mîţu Stoian – interpret de muzică populară, Virginia Sovoiu – preşedinte la Crucea Roşie Română Craiova şi David Mitran – tânăr antreprenor şi trainer.
Întâlnirea de miercuri a avut şi o latură socială, în sensul că o persoană care are nevoie de ajutor va fi sprijinită în urma acţiunii. „O parte din banii strânşi în cadrul evenimentului vor fi direcţionaţi către o cauză socială. Practic, încurajăm prin acest eveniment venirea a cât mai mulţi participanţi, să fie alături de noi şi să fim alături de cineva care are nevoie cu adevărat de ceva fonduri. Am ales pe cineva, dar în momentul acesta nu pot spune despre cine este vorba“, a conchis vicepreşedintele JCI Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS