11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: Şi-a pierdut viaţa din cauza vitezei - UPDATE

Dolj: Şi-a pierdut viaţa din cauza vitezei – UPDATE

UPDATE 12:44 Marius Stancu, de 34 ani, una dintre persoanele rănite în accidentul produs azi noapte în comuna Radovan, în urma căruia şi-a pierdut viaţa un craiovean în vârstă de 39 de ani, a fost externat în această dimineaţă din Spitalul Clinic de Urgenţă Craiova.

Adrian Nuţă, de 39 de ani, celălalt pasager din autoturism, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut şi a suferit mai multe contuzii. Acesta urmează să fie reevaluat, după care, cel mai pobabil în cursul dupa-amiezii va fi şi el externat.


(11:22) Un craiovean şi-a pierdut viaţa în urma unui grav accident de circulaţie petrecut azi dimineaţă în comuna Radovan.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj,  Adrian Ghiţă de 39 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un un autoturism Jaguar, înmatriculat în Spania, pe DN 56, din direcţia Calafat către Craiova, la intrare în comuna Radovan, pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul autoturismului, a ieşit în afara părţii carosabile şi s-a răsturnat.

În urma accidentului, conducătorul auto a decedat, iar pasagerii Marius Stancu, 34 ani şi Adrian Nuţă, de 39 de ani, ambii din Craiova au fost transportaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă din municipiu pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru a stabili circumstanţele în care a avut loc accidentul.


Editor: Delia Pătru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS