27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrimă misterioasă în cartierul Craiovița Nouă

Crimă misterioasă în cartierul Craiovița Nouă

O craioveancă, de 45 de ani, a fost găsită moartă, vineri după-amiază, în apartamentul său din blocul B04 din cartierul craiovean Craioviţa Nouă. Florentina Barbărasă a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuţit, iar până vineri seară procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj aveau deja un suspect.
Crima a fost descoperită după ce fratele femeii a anunţat prin 112 că a găsit maşina nepotului său abandonată pe malul râului Jiu. Bărbatul încercase să-şi sune sora, care nu a răspuns la telefon. Apoi, trecând prin zonă, bărbatul a observat maşina nepotului său, Ştefăniţă Barbărasă, de 21 de ani, pe malul Jiului. Pentru că maşina părea abandonată, acesta a sunat la 112, iar un echipaj de poliţişti s-a dus la adresa familiei Barbărasă să vadă ce s-a întâmplat. Când au intrat în apartament, oamenii legii au găsit-o pe Florentina Barbărasă moartă, căzută cu faţa în jos. Aceasta avea pe corp şi pe cap mai multe înţepături de cuţit. Oamenii legii  au stabilit din primele cercetări că femeia a avut parte de o moarte violentă, fiind ucisă cu mai multe lovituri de cuţit, cel mai probabil miercuri noapte sau în cursul zilei de joi. În timp ce făceau cercetările la locul crimei, un vecin al familiei Barbărasă i-a abordat pe poliţişti şi le-a dat actele lui Ştefăniţă Barbărasă, dar şi cheile maşinii şi cheile de la apartament. Actele şi cheile fuseseră găsite de o persoană într-o borsetă aruncată într-un tomberon din cartierul Craioviţa Nouă, iar în jurul orei 14.00 fuseseră lăsate la vecinii familiei Barbărasă.
Oamenii legii au început căutările soţului femeii, Ştefan Barbărasă, de 47 de ani, şi a lui Ştefăniţă Barbărasă. Soțul a fost găsit în Craiova, acasă la mama sa, după care a fost dus la audieri. Până vineri seară, poliţiştii nu reuşiseră să dea de urma băiatului de 21 de ani.
Vecinii familiei Barbărasă au povestit că nu ştiau ca în familia acestora să fi existat neînţelegeri, iar Florentina era o femeie cumsecade, care nu merita să sfârşească în felul acesta.
Anchetatorii nu au oferit amănunte despre această crimă şi au precizat numai că a fost identificat un suspect. „Este vorba despre o cauză în care se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de omor. Avem un suspect, însă mai multe informaţii vor fi făcute publice la finalizarea anchetei“, a precizat, pentru GdS, procuror Magda Bădescu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS