17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat supraponderal, muşcat de şobolani

Bărbat supraponderal, muşcat de şobolani

Constantin Boieţ, de 56 de ani, din localitatea Costeşti, a decedat miercuri seară la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, după ce în noaptea de marţi spre miercuri a fost adus de urgenţă de un echipaj SMURD. Bărbatul avea multiple muşcături pe corp şi prezenta insuficienţă respiratorie. Medicii din cadrul ISU Drobeta au spus că în momentul în care bărbatul ce cântărea 250 de kilograme a fost ridicat, o mulţime de şobolani au ieşit de sub pături. Acesta era muşcat în mai multe părţi ale corpului, iar rănile i se infectaseră.
„Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta au intervenit pentru acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă şi transportarea la unitatea de primiri urgenţe a unei persoane în vârstă de 56 de ani. Persoana respectivă a fost găsită singură în locuinţă, prezenta insuficienţă respiratorie, cangrenă la membrele inferioare, dar şi prolaps genital. I s-au acordat îngrijiri de urgenţă de către echipajul SMURD“, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU „Drobeta“.
Cei care l-au cunoscut pe Constantin Boieţ spun că acesta locuia singur de câteva luni, de când fiul său a intrat în puşcărie, iar din cauză că era supraponderal a rămas imobilizat la pat. Oamenii spun că se mai duceau de milă la el să îi aducă o farfurie de mâncare, însă nimeni altcineva nu s-a interesat de el, deşi mai are şi alţi copii.
Medicii au făcut tot posibilul din punct de vedere medical, însă din cauza multiplelor leziuni externe şi cangrene de pe suprafaţa corpului, plăgi, excoriaţii, escare infectate acesta a decedat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS