8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSilviu Lung va fi externat astăzi

Silviu Lung va fi externat astăzi

Fostul mare portar al Universităţii Craiova, Silviu Lung, implicat ieri într-un accident de circulaţie pe DN 56, a rămas internat aseară în secţia de neurochirurgie a Spitalului de Urgenţă din Craiova, pentru a fi monitorozat, însă starea sa este bună iar medicii au precizat că va fi externat azi. El are o plagă cusută la cap însă nu are alte probleme de sănătate, medicii susţinând că singura problemă este cea psihică, el rămânând încă marcat de accidentul produs ieri.

În ceaa ce priveşte starea fete grav rănite în accident, aceasta a rămas internată aseară în clinica de terapie intensivă, pentru neuorchirurgie, fiind menţinută de medici într-o coma indusă. Cadrele medicale care se ocupă de caz susţin însă că starea de săntătate a fetei e în uşoară ameliorare şi că va mai fi supusă azi unor investigaţii amanunţite, urmând a se decide când va avea loc operaţia pentru hematomul cerebral pe care l-a făcut în urma traumatismului cranio-cerebral-acut sever suferit în urma accidentului.

În ceea ce piveşte starea fratelui acesteia, internat în clinica de chirurgie şi ortopedie pedatrică, el este supus în acest moment unui examen ecografic, iar medicii susţin că starea sa de sănătate este buna şi că dacă rezultatele analizelor ies bine el pote fi externat în cursul acestei zile. Medicii susţin că acesta ar avea nevoie de un psiholog deoarece din câte se pare el nu ştie deocamdată că tatăl său a decedat în urma producerii accidentului.

Editor: Ionuţ Nica

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS