7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-a răsturnat cu maşina pe un gard

S-a răsturnat cu maşina pe un gard

\n

Un accident spectaculos s-a produs, ieri-dimineaţă, pe strada George Enescu din Craiova, după ce o şoferiţă de 26 de ani a pierdut controlul maşinii pe care o conducea şi a intrat în gardul unei case.
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Dolj, Delia Enache, de 26 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un Renault pe strada George Enescu către centru, înainte de sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Paşcani, a pierdut controlul direcţiei de mers.
Maşina scăpată de sub control a lovit bordura de pe partea dreaptă a străzii, a retezat un copac şi s-a răsturnat pe… gardul unei case situate pe colţ, la intersecţia străzilor George Enescu şi Paşcani. Din fericire, singurele „victime“ ale accidentului produs de şoferiţa de 26 de ani au fost Renaultul său, dar şi copacul de pe trotuar şi o bucată din gardul care i-a „ieşit“ în cale.
Poliţiştii craioveni au mai precizat că, după producerea accidentului, şoferiţa şi-a abandonat maşina şi a plecat. Potrivit legii, fiind vorba de un accident fără victime, şoferul maşinii are la dispoziţie 24 de ore ca să anunţe poliţiştii de la Rutieră.
Tânăra s-a prezentat însă în jurul prânzului la Biroul Rutier Craiova şi a declarat în faţa poliţiştilor că ea este cea care a condus Renaultul care s-a răsturnat pe strada George Enescu. Oamenii legii au stabilit că tânăra şoferiţă a pierdut controlul direcţiei din cauza vitezei, motiv pentru care, pentru „cascadoria“ sa, au hotărât să o sancţioneze cu o amendă contravenţională de 480 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS