14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCrăciunul la bibliotecă

Crăciunul la bibliotecă

Sărbătoarea Crăciunului, veche de peste două milenii, răspândită pe tot globul, este aşteptată cu bucurie şi emoţie și este asociată cu bradul minunat împodobit, cu cântecele colindătorilor şi cu bucuria de a face daruri. Dar cel mai frumos dar făcut vreodată este venirea pe lume a lui Iisus, născut într-o iesle săracă, dar care a adus credință şi lumină pentru toată lumea.
Luna decembrie, o știm cu toții, este luna cadourilor. Dacă tot orașul dansează sub mii și mii de leduri care au împânzit străzile Craiovei, Biblioteca „Aman“ nu putea rămâne mai prejos. Începutul lunii decembrie a găsit biblioteca noastră în straie de sărbătoare. Toate elementele de decor care amintesc de spiritul Crăciunului și ni-l apropie totodată au fost instalate în curtea instituției. Sute de leduri, brăduți simpatici, instalații de sunet, dar și un staul cu mai multe figurine de sezon și-au făcut loc în biblioteca noastră.
Este perioada în care fiecare dintre noi încearcă printr-o faptă bună, printr-un gând sincer sau o vorbă mângâietoare să aducă puțină fericire în sufletele celor dragi. Este luna în care cu toții ne dăm mâna într-o poveste frumoasă despre sărbătoare și bunătate.
Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman“ vă invită să participați la toate manifestările culturale menite să aducă un strop de bucurie tuturor utilizatorilor în această perioadă a sărbătorilor.
Dorim să aveți un Crăciun fericit, un An Nou plin de realizări și să nu uitați că viața trăită într-un cadru plin de cultură vă îmbogățește și vă va aduce întotdeauna mulțumire sufletească!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS