Prahova: Explozie la o fabrică din Plopeni, 13 persoane au fost rănite

Treisprezece persoane au fost rănite, azi, în urma unei explozii urmate de un incendiu, la o fabrică din incinta Parcului Industrial Plopeni (Prahova), informează Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Marina Dinu, explozia a avut loc într-o hală de producţie în care se fabrică aparate de cafea din incinta Parcul Industrial Plopeni. Deflagraţia a fost urmată de un incendiu, iar nouă persoane au suferit arsuri de gradele 1 şi 2, în timp ce alte patru s-au intoxicat cu fum.

Conform sursei citate, şase persoane rănite au fost duse cu maşini personale la spitalul privat din Plopeni, iar alte cinci persoane care au suferit arsuri şi intoxicaţii au fost preluate de ambulanţe şi duse la spital. Alte două persoane care s-au intoxicat cu fum au refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat.


Autori

Comenteaza acum

Alte stiri

30 septembrie 2014

Gorj: Fabrica Siniat de la Turceni va oferi 80 de locuri de muncă

Compania Siniat, membră a grupului Etex, derulează în prezent construcţia fabricii de gips-carton de la Turceni. Astfel, potrivit lui Marc-Andre Fritsche, directorul general al companiei, în 2015 unitatea de producţie va putea oferi 80 de locuri ...
Top