14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalCabană din Băile Herculane, mistuită de flăcări

Cabană din Băile Herculane, mistuită de flăcări

Un bărbat din staţiunea Băile Herculane şi-a pierdut viaţa duminică seară, în urma unui incendiu de proporţii izbucnit la cabana unde acesta locuia. Proprietarul locuinţei, în vârstă de 67 de ani, nu s-a mai putut salva, iar pompierii l-au găsit aproape carbonizat. Este vorba de fostul şef al catedrei de informatică de la Universitatea din Craiova, care se stabilise de câţiva ani în Băile Herculane, unde deţinea o pensiune. Pentru lichidarea incendiului au fost solicitaţi şi pompierii de la ISU Drobeta, deoarece exista pericolul ca flăcările să se extindă şi la imobilele vecine.
„Detaşamentul de Pompieri Orşova s-a deplasat la faţa locului cu o autospecială cu apă şi spumă şi a intervenit pentru lichidarea incendiului, care se manifesta la o anexă construită din lemn“, a precizat Ramona Nistor, purtătorul de cuvânt al ISU Drobeta.
Pompierii au fost alertaţi de un vecin al proprietarului, care a reuşit să scoată trupul neînsufleţit al bărbatului din casa cuprinsă de flăcări.
Medicii ajunşi la faţa locului au încercat să-l resusciteze, însă victima nu a mai putut fi salvată.
Pompierii analizează cauza care ar fi putut duce la izbucnirea incendiului, fiind în discuţie două ipoteze: ori un scurtcircuit, ori o ţigară aprinsă căzută pe undeva.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS