10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljUPDATE - Dolj: Accident între Coşoveni şi Leu

UPDATE – Dolj: Accident între Coşoveni şi Leu

\n

UPDATE 21:54: Polițiștii Serviciului Rutier Dolj au stabilit că Florica Radu, de 39 de ani, din Craiova, în timp ce conducea un VW Passat către Caracal, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul direcției, a intrat pe contrasens și a lovit un Suzuki Shift, condus regulamentar din sens opus de Mihnea Popescu, de 28 de ani, din aceeași localitate. În urma impactului ambele mașini au fost proiectate în parapetul de pe marginea drumului, iar tânărul de 28 de ani a fost rănit și transportat la Spitalul de Urgență din Craiova, unde a primit primele îngrijiri medicale.

Șoferița a declarat în fața polițiștilor de la Rutieră că i s-a făcut rău și acesta este motivul pentru care a pierdut controlul direcției.



19:10
O persoană a fost rănită în urma unui accident rutier, petrecut în urmă cu câteva minute pe DN 6, între localităţile doljene Coşoveni şi Leu.  Potrivit primelor informaţii furnizate de poliţiştii de la rutieră, două autoturisme s-au ciocnit frontal, iar în acest moment se fac cercetări pentru a se stabili modul de producere a accidentului. Vom reveni cu amănunte.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS