5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSpulberate pe trecerea de pietoni

Spulberate pe trecerea de pietoni

Două tinere au fost accidentate ieri pe trecerea de pietoni din faţa Liceului nr. 4 din Drobeta Turnu Severin de o dubă de transport. Cele două tinere se îndreptau una spre liceu, iar cealaltă spre serviciu.
În urma impactului, o tânără, de 22 de ani, a fost accidentată grav la cap, iar alta, de 16 ani, a suferit răni uşoare, două echipe de medici sosind la faţa locului pentru a le acorda îngrijiri medicale. Din fericire, rănile suferite nu le pun viaţa în pericol.
„Am preluat două tinere, una de 16 ani, cu un traumatism lombar, şi cealaltă, de 22 de ani, cu traumatism cranian acut închis cu o plagă la nivelul feţei şi un traumatism de şold. Sunt în afara oricărui pericol“, a declarat Anima Nicolicea, medic la SJA Mehedinţi. Victimele au fost transportate la Spitalul din Drobeta Turnu Severin, unde au rămas internate pentru investigaţii.
„Accidentul a avut loc la ieşirea din municipiu spre Calea Târgu Jiului, şi au fost implicate două persoane de sex feminin, care au fost lovite pe trecerea de pietoni de o dubă. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Victimele au fost preluate de medici şi urmează să fie stabilite cauzele accidentului“, a declarat Radu Mihalache, agent principal la IPJ Mehedinţi.
La faţa locului au intervenit şi jandarmii, pentru că trecătorii şi elevi de la liceu au vrut să îl linşeze pe şoferul vinovat, care s-a baricadat în maşină. Acesta a spus că alt autoturism i-ar fi apărut în faţă şi nu a mai avut timp să le evite pe cele două fete.
„Sunt vecinele mele, au plecat de acasă înaintea mea, stau peste stradă de ele. Nu le-am văzut, a venit o maşină, mi-a luat faţa şi nu am mai putut să le evit“, s-a scuzat, speriat, conducătorul auto
Şoferul le-ar fi spus poliţiştilor că, de fapt, a făcut o glumă, pentru că le cunoştea pe cele două fete, atunci când s-a îndreptat cu maşina spre ele.
Accidentul a avut loc în faţa Liceului nr. 4 din Drobeta Turnu Severin, la doar doi kilometri de Liceul Halânga, în faţa căruia, în urmă cu două săptămâni, pe trecerea de pietoni, un elev de 15 ani şi-a pierdut viaţa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS