8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPetrecere cu scandal în Valea Roşie

Petrecere cu scandal în Valea Roşie

http://www.youtube.com/watch?v=ZPUeU3J6MGk

Doi tineri au fost reţinuţi, ieri după-amiază, după ce au făcut scandal în faţa poliţiştilor de la Secţia 3 Craiova, care fuseseră chemaţi de vecinii deranjaţi de cheful încins de romi între blocurile din cartierul Valea Roşie.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru GdS că, ieri, în jurul orei 15.30, o persoană a sesizat prin 112 că mai mulţi tineri au încins un adevărat chef între blocuri şi fac gălăgie. Un echipaj de poliţişti s-a dus la adresa indicată, însă atunci când oamenii legii au încercat să-i legitimeze pe petrecăreţi, doi dintre ei au refuzat şi au devenit agresivi. În ciuda scandalului făcut de femei, poliţiştii au folosit spray-ul iritant-lacrimogen şi au reuşit să-i încătuşeze pe doi dintre scandalagii. Este vorba de fraţii Sorin şi Marian Cîrstînă, de 29, respectiv 20 de ani, care au fost duşi la secţie pentru a fi audiaţi.
Poliţiştii craioveni au mai precizat că ambii sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar după audieri se va decide dacă se va solicita sau nu reţinerea lor pentru 24 de ore. Tinerii implicaţi în scandalul de ieri au spus că nu au nici o vină pentru cele întâmplate. Ei numai făceau un grătar între blocuri şi au fost bătuţi de poliţiştii chemaţi de vecini.
Acesta nu este primul scandal produs de aceste persoane din cartierul craiovean Valea Roşie, ultimul fiind înregistrat în iunie 2011, când doi poliţişti de la Secţia 3 au fost loviţi de mai mulţi tineri care făceau chef pe o alee din zona blocurilor 10 şi 13. În decembrie, anul trecut, patru dintre inculpaţii trimişi în judecată au fost condamnaţi, însă cu suspendare. Al cincilea inculpat, Florin Boboc, a primit doi ani de închisoare cu executare. Acest dosar se află în prezent pe rolul Curţii de Apel Craiova, instanţă care judecă recursurile inculpaţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS