12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalŞi-a pus capăt zilelor din cauza bolii

Şi-a pus capăt zilelor din cauza bolii

Un tânăr de 28 de ani, din Craiova, a fost găsit spânzurat ieri, într-o magazie din gospodăria sa de pe strada Zambilelor, din zona hipermarketului Selgros. Pompierii craioveni au fost anunţaţi prin 112, ieri, în jurul orei 13.30, de o persoană care locuieşte pe strada Zambilelor, că şi-a găsit vecinul spânzurat.
Pompierii au trimis la adresa indicată un echipaj de prim ajutor și unul SMURD, care l-au găsit pe Liviu Geambaşu, de 28 de ani, spânzurat de o grindă a magaziei din gospodărie.
Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă nu au reuşit să-i salveze viaţa tânărului şi au declarat decesul. Membrii familiei tânărului au găsit un bilet în care acesta îşi cerea iertare pentru hotărârea luată şi scria că a decis să-şi pună capăt zilelor pentru că fusese diagnosticat cu o boală incurabilă.
Tânărul nu era căsătorit și era angajat al Fabricii Popeci – Utilaj Greu din Craiova. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, după finalizarea cercetărilor făcute la fața locului, cadavrul a fost ridicat și depus la morgă pentru efectuarea necropsiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS