10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Angajaţii şi patronul bătăuşi, amendaţi de poliţişti

Craiova: Angajaţii şi patronul bătăuşi, amendaţi de poliţişti

Patronul magazinului de piese auto de pe bulevardul Carol şi doi dintre angajaţii săi au fost amendaţi de poliţiştii craioveni, după ce în ediţia online de astăzi GdS a făcut public filmul în care se vede cum un client a fost bătut de aceştia. Poliţiştii craioveni au constatat că a fost vorba de o încălcare a legii şi cei trei au fost amendaţi cu câte 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.
Un cititor GdS a trimis pe adresa de e-mail [email protected] un film care a surprins, sâmbătă, în jurul prânzului, o altercaţie produsă pe bulevardul Carol I din Craiova, „protagoniştii“ fiind un bărbat care încerca să schimbe un acumulator auto şi angajaţii unui magazin de piese auto aparţinând SC ANI AUTO SPORT SRL.
Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din apropierea locului incidentului se observă că un bărbat se ceartă cu angajaţii magazinului, apoi îşi pierde cumpătul, ia ceva din portiera maşinii şi se duce către bărbaţii cu care se certa. Aceştia din urmă nu au fost deloc impresionaţi şi l-au luat la bătaie pe clientul nemulţumit, care a ieşit destul de „şifonat“ după ce a primit mai multe lovituri de pumni şi picioare. Bătaia a continuat în mijlocul bulevardului, apoi clientul a fost luat pe sus şi dus în magazin. Amănunte în Gazeta de Sud.


Editor: Mariana Butnariu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS