16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljTrimis în judecată pentru omor şi viol

Trimis în judecată pentru omor şi viol

Procurorii doljeni au dispus trimiterea în judecată a tânărului de 21 de ani din comuna Goicea care, pe 24 iunie, a violat şi ucis o fată de 11 ani.
În urma cercetărilor făcute de anchetatori în acest caz s-a stabilit că, pe 24 iunie, în jurul orei 13.00, minora de 11 ani, fiica unei femei care trăieşte în concubinaj cu un cioban de la stâna respectivă, a rămas singură cu Paul Giurcă, de 21 de ani, cioban la aceeaşi stână.
După ce au mâncat, tânărul, care era băut bine, i-a propus fetei să întreţină relaţii sexuale, însă a fost refuzat.
„Refuzul victimei a determinat reacţia violentă a inculpatului, care a început să o lovească cu ciomagul, a tras-o de păr şi i-a aplicat lovituri cu un cuţit, în interiorul barăcii pe care o folosea ca dormitor. În continuare, inculpatul a dezbrăcat-o pe victimă, a legat-o de piciorul drept cu o frânghie şi a târât-o afară, pe o distanţă de aproximativ zece metri, până lângă ţarcul oilor, unde a întreţinut raport sexual cu ea. Potrivit declaraţiilor inculpatului, în acest loc, i-a mai aplicat victimei lovituri cu cuţitul, deoarece a observat că aceasta mai mişca“, au reţinut procurorii doljeni.
După ce a ucis-o pe fata de 11 ani, ciobanul şi-a abandonat victima în ţarcul oilor, apoi s-a culcat. Victima a fost descoperită în jurul orei 18.00 de două persoane care aveau oi la acea stână.
Săptămâna trecută, procurorii au dispus trimiterea în judecată în stare de arest a inculpatului, dosarul urmând să fie înregistrat pe rolul Tribunalului Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS