14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalPrins cu testosteron în vamă

Prins cu testosteron în vamă

175 de fiole de testosteron au fost confiscate luni seară de poliţiştii de frontieră mehedinţeni şi de lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Fiolele de testosteron, în valoare de 1.600 de lei, aparţineau unui cetăţean român şi erau destinate vânzării în mod ilegal pe piaţa neagră.
Oamenii legii deţineau informaţii că bărbatul în vârstă de 40 de ani se ocupă cu traficul de produse anabolizante, iar în momentul în care s-a prezentat în vamă pentru a intra în România i-au percheziţionat amănunţit autoturismul pe care îl conducea. În urma controlului au fost găsite 35 de cutii cu testosteron, acel steroid anabolizant care se foloseşte pentru a aduce o creştere substanţială în masa musculară, având efect anabolic.
„Pe 14 octombrie, ora 21.30,  s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I pentru a intra în România, cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul român D. Mihai, de 40 de ani. Având date şi informaţii despre implicarea cetăţeanului român în traficul ilicit cu produse anabolizante, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au efectuat un control amănunţit asupra documentelor de călătorie şi mijlocului de transport şi s-au găsit 35 de cutii inscripţionate Testosteron Depo a câte cinci fiole fiecare de 250 mg/1 ml, de provenienţă sârbească“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt în cadrul IJPF Mehedinţi.
Din cercetările efectuate de  oamenii legii s-a stabilit că fiolele de testosteron au fost cumpărate din Serbia şi ar fi trebuit să fie introduse în România cu scopul de a fi comercializate pe piaţa neagră. Autorităţile vamale l-au sancţionat pe bărbat cu amendă în valoare de 30.000 de lei, iar cele 175 de fiole de testosteron în valoare de 1.600 de lei au fost confiscate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS