5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎnaltpreasfinţitul Părinte Irineu participă la Conferința Transfrontalieră româno-bulgară

Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu participă la Conferința Transfrontalieră româno-bulgară

Asociația Vasiliada organizează mâine, 17 octombrie, la Centrul de restaurare, conservare patrimoniu şi vizualizare (strada Brestei, nr 24 – vizavi de Facultatea de Agronomie), ora 10.30, Conferința Transfrontalieră româno-bulgară, cu tema „Voluntariat pentru Coeziune Socială”. La eveniment va participa şi Înaltpreasfinţitul Părinte Irineu, Arhiepiscopul Craiovei şi Mitropolitul Olteniei.
Evenimentul va reuni reprezentanți ai autorităților publice locale, ai instituțiilor sociale și educative, precum și ai organizațiilor nonguvernamentale din zona de frontieră româno-bulgară, într-un dialog despre valoarea și importanța voluntariatului, în dinamica socială a comunităților.
Conferința va crea cadrul de expunere și schimb de experiențe în domeniul volutariatului social, cu scopul de a promova și cultiva responsabilitatea și implicarea socială.
Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului “Volunteering for Social Cohesion”, cofinantat de Uniunea Europeană prin Programul Transfrontalier Romania-Bulgaria 2007 -2013.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS