21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalAgenţii de la arest rămân în... arest

Agenţii de la arest rămân în… arest

Magistraţii Curţii de Apel Craiova au respins ieri recursurile formulate de cei doi agenţi de poliţie de la Centrul de Arest Preventiv al IPJ Dolj, arestaţi săptămâna trecută, după ce au fost prinşi în flagrant în timp ce primeau mită 250 de euro.
Reamintim că agenţii de poliţie Vasile Bogdan Stîrlea şi Daniel Gheorghe Bulat au fost prinşi în flagrant în urma unei acţiuni organizate miercurea trecută de ofiţerii Anticorupţie şi cei de la SRI Dolj.
Stîrlea a fost ridicat imediat după ce primise de la o denunţătoare suma de 250 de euro şi un telefon mobil care trebuia să ajungă în arest, la prietenul femeii. Agentul Bulat a fost prins după o oră, în timp ce primea de la colegul său „partea“ sa, 150 de euro, dar şi telefonul pe care trebuia să-l plaseze persoanei aflate în arestul IPJ Dolj.
Joi, cei doi agenţi au fost arestaţi preventiv pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, mandatele fiind emise de Tribunalul Dolj. Poliţiştii au făcut recurs, însă Curtea de Apel le-a respins ieri acţiunile, astfel că Vasile Bogdan Stîrlea şi Daniel Gheorghe Bulat vor fi cercetaţi în continuare în stare de arest pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS