21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDepăşire mortală

Depăşire mortală

http://www.youtube.com/watch?v=EER3o2lwfAQ

O tânără din localitatea doljeană Coşoveni şi mama ei au murit, iar alte două persoane au fost rănite în urma unui grav accident de circulaţie produs ieri după-amiază, între două autovehicule care circulau pe DN 6.
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au explicat că Dinuţ Cristina, o tânără de 33 de ani din comuna Coşoveni, în timp ce conducea o Daewoo Nubira pe DN 6 către Craiova, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal un Mitsubishi Outlander condus din sens opus de craioveanul Adrian Oprea, de 70 de ani. În urma impactului violent dintre cele două autovehicule, autoturismul Mitsubishi a fost proiectat în şanţul de pe marginea drumului, iar tânăra din Coşoveni a murit pe loc. În maşina condusă de aceasta se mai afla fiul ei, de cinci ani, precum şi bunica copilului, Gheorghiţa Pavel, de 63 de ani.
Copilul a fost scos din maşina avariată de către şoferii care au oprit imediat după impactul dintre cele două autovehicule, iar cele două femei au fost scoase de pompierii echipajului de descarcerare, care a însoţit cele patru ambulanţe trimise la locul accidentului, dintre care două SMURD.
Atât copilul şi bunica sa, cât şi şoferul autoturismului Mitsubishi au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii doljeni au precizat că, din fericire, copilul nu a suferit leziuni care să-i pună viaţa în pericol, ca şi şoferul de 70 de ani. În schimb, Gheorghiţa Pavel a murit la spital din cauza rănilor grave.
Din cercetările făcute de poliţiştii de la Rutieră s-a stabilit că şoferiţa este responsabilă pentru producerea accidentului. Femeia a încercat să depăşească un autoturism care circula în faţa sa, însă nu s-a asigurat, a intrat pe contrasens şi a lovit frontal autovehiculul care venea din sens opus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS