16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCasă de amanet jefuită cu un pistol-brichetă

Casă de amanet jefuită cu un pistol-brichetă

http://www.youtube.com/watch?v=kUWjLIkIvfI

Un tânăr de 21 de ani, din comuna doljeană Seaca de Câmp, este cercetat pentru comiterea infracţiunii de tentativă de tâlhărie, după ce, ieri după-amiază, a intrat într-o casă de amanet de pe Calea Bucureşti, a ameninţat vânzătoarea cu un pistol-brichetă, a furat trei lănţişoare de aur şi a fugit.
Oamenii legii au stabilit că un tânăr a intrat în casa de amanet BuiGold de pe Calea Bucureşti, a ameninţat una dintre cele două vânzătoare cu un pistol, după care a luat trei lănţişoare de aur din vitrină şi a fugit. Iniţial, s-a îndreptat către strada Unirii, însă, când una din vânzătoare a ieşit din magazin şi a început să ţipe, s-a întors şi a rupt-o la fugă către Teatrul Național. Nu a apucat să ajungă prea departe, pentru că din sensul opus venea un agent de la Secţia 6, Marian Peptușel, care era în timpul liber.
Poliţistului i s-a părut suspect fugarul şi l-a imobilizat, apoi tânărul a fost ridicat şi dus la Secţia 1 pentru a fi audiat.
Acelaşi lucru l-a susţinut şi Sorin Buică, un reprezentant al casei de amanet, care a povestit că tânărul le-a ameninţat pe cele două vânzătoare cu un pistol, apoi a furat mai multe obiecte de aur şi a rupt-o la fugă. După ce l-au dus la secţie pe suspect, oamenii legii au stabilit că se numeşte Adrian Neață, are 21 de ani, este din comuna Seaca de Câmp, iar arma cu care le ameninţase pe vânzătoare era, de fapt, un… pistol-brichetă. Lănţişoarele pe care Neaţă le luase din casa de amanet au fost găsite asupra lui şi înapoiate păgubiţilor.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat pentru GdS că tânărul care a încercat să jefuiască ieri casa de amanet este cercetat pentru tentativă de tâlhărie, faptă pedepsită cu închisoarea între 3 şi 18 ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS