17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalÎmpreună pentru binele comunităţii din Oltenia

Împreună pentru binele comunităţii din Oltenia

Fundaţia Gazeta de Sud, în parteneriat cu Asociaţia de luptă împotriva cancerului Craiova, demarează campania OLTENI PENTRU OLTENI – campanie de strângere de fonduri, realizată în scopul dotării Clinicii de Hematologie a Spitalului Clinic Municipal „Filantropia“ din Craiova, cu aparatură medicală modernă, necesară pentru diagnosticarea precisă a afecţiunilor hematologice şi pentru dozarea corectă şi eficientă a tratamentelor cu citostatice şi chimioterapie.

Cititorii noştri – şansa miilor de pacienţi

Alături de campanii şi acţiuni punctuale de strângere de fonduri, Fundaţia Gazeta de Sud a înscris proiectul „Împreună pentru binele comunităţii din Oltenia“ în cursa pentru finanţarea acordată de Raiffeisen proiectelor de responsabilizare socială.

Puteţi să schimbaţi soarta miilor de pacienţi internaţi anual la Secţia de Hematologie, votând proiectul „Împreună pentru binele comunităţii din Oltenia“.

Votul dumneavoastră poate salva o viaţă. Iată cum puteţi vota:

Până pe 30 septembrie 2013 (inclusiv), la ora 17.00, fiecare utilizator înregistrat pe blogul Raiffeisen Comunități poate vota un singur proiect, o singură dată.

1. Înscrie-te pe site-ul www.raiffeisencomunitati.ro (din secţiunea „Program de granturi“);
2. Click pe „Log In“ unde reintroduci numele de utilizator şi parola;
3. Click pe „Proiecte propuse“ (din secţiunea „Program de granturi“);
4. Se va deschide o hartă unde ai posibilitatea să vizualizezi proiectele distribuite pe judeţe. Selectează judeţul Dolj;
5. Vezi mai multe despre proiectul „Împreună pentru binele comunităţii din Oltenia!“.
6. Apasă butonul „Votează“ (situat la finalul listei de proiecte).

Rezultatul voturilor se actualizează automat, în timp real, şi poate fi urmărit pe raiffeisencomunitati.ro/program-de-granturi/

Programul Raiffeisen Comunităţi reprezintă un concurs on-line de proiecte de responsabilitate socială, de dimensiuni mici sau mijlocii, derulate de organizaţii neguvernamentale, şcoli sau spitale în comunităţile în care Raiffeisen Bank S.A. îşi desfăşoară activitatea. Scopul principal al programului este de a încuraja organizaţiile şi instituţiile din România să dezvolte şi să implementeze programe de responsabilitate socială în beneficiul comunităţii, care să ducă la îmbunătăţirea nivelului de trai din România. 

Detalii despre Clinica de Hematolgie și contextul în care se desfăşoară proiectul OLTENI PENTRU OLTENI.

Pentru orice alte clarificări sau dacă doriţi să vă alăturaţi cauzei noastre, puteţi contacta reprezentanţii Fundaţiei Gazeta de Sud: Cristina Oprea – 0720.880.484 sau Daniela Fundeanu – 0720.880.456.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS