21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalSeptuagenar arestat pentru că şi-a ucis soţia

Septuagenar arestat pentru că şi-a ucis soţia

Un bărbat, de 77 de ani, din comuna doljeană Moţăţei, a fost arestat preventiv pentru comiterea infracţiunii de omor calificat, după ce și-a ucis soția cu mai multe lovituri de cuţit.
Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au fost anunțați vineri că în satul Dobridor al comunei Moțăței a avut loc o crimă. La faţa locului a fost trimisă o echipă formată din polițiști și un procuror criminalist, care au stabilit că în noaptea de joi spre vineri, în timp ce se aflau în locuinţa lor, Ion Militaru, de 77 de ani, din localitate, a lovit-o în mod repetat cu o bucată de lemn, apoi a înjunghiat-o cu un cuţit pe soţia sa, Viorica, de 74 de ani, provocându-i leziuni ce au provocat moartea femeii.
Anchetatorii au mai stabilit că în ultimii ani Viorica Militaru a depus mai multe plângeri împotriva soțului ei, care o bătea, însă de fiecare dată și le-a retras. După ce au încheiat cercetările, oamenii legii l-au ridicat pe Ion Militaru şi l-au dus la Craiova, unde a fost audiat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Ulterior, procurorul a dispus reţinerea bărbatului pentru 24 de ore, iar sâmbătă Tribunalul Dolj a emis pe numele lui Militaru mandat de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de omor calificat.
Inculpatul a făcut recurs împotriva hotărârii instanţei, care a fost respins luni de judecătorii Curţii de Apel Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS