12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDolj: La volan cu o alcoolemie de 1,08

Dolj: La volan cu o alcoolemie de 1,08

Poliţişti din cadrul Poliţiei Filiaşi l-au depistat aseară în trafic, pe Z. Virgil, de 48 de ani, din comuna Seaca de Pădure, în timp ce conducea un autoturism pe străzile din Filiaşi având o concentraţie de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Dolj, cel în cauză a fost condus la Spitalul Filiaşi unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele acestuia fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  de către o persoană avand o concentraţie alcoolică peste limita legală.

Tot în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.00, în comuna Moţăţei, o patrulă din cadrul Secţiei nr. 9 Poliţie Rurală Cetate l-a depistat în trafic pe A. Gheorghe, 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la unitatea medicală în vederea recoltării de probe biologice şi i s-a întocmit dosar penal.

IPJ Dolj a mai anunţat că aseară, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat pe B. Marian, 24 ani, din Craiova în timp ce conducea o motocicletă, pe Calea București, având permisul de conducere reținut și necorespunzător categoriei din care face parte motocicleta, celui în cauză întocmindu-i-se dosar de cercetare penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS