11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Băuţi la volan

Mai mulţi doljeni s-au ales în weekendul trecut cu dosare penale după ce au fost depistaţi băuţi la volan.
Printre aceştia s-a numărat, spre exemplu, Dănuţ Şteolea, de 45 de ani, din Dăbuleni, depistat vineri după-amiază, pe DN 54A, la volanul unei Dacii Logan, deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot vineri, la ora 22.30, o patrulă intercomunală a Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Bucovăţ a tras pe dreapta un Volkswagen Golf condus de Sorin Caracaleanu, de 39 de ani, din localitate. Etilotestul a indicat că şoferul prezenta o alcoolemie de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şoferul a fost condus la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a refuzat recoltarea probelor biologice de sânge în vederea stabilirii cu certitudine a alcoolemiei.
În noaptea de vineri spre sâmbătă, pe strada Calea Craiovei din comuna Galicea Mare, lucrători ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Giubega l-au depistat în trafic pe Mihai Durlanu, de 68 de ani, din Craiova, care avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat în timp ce conducea un autoturism Ford Mondeo. Şi mai „afumat“ s-a dovedit Ion Mareşi, de 37 de ani, din Pleşoi-Dolj, depistat de agenţii Secţiei nr. 2 Poliție Rurală Breasta la volanul unei Dacii 1310, bărbatul având o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS