12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAccident cu Kawasaki

Accident cu Kawasaki

Un tânăr din Craiova a fost la un pas de a-şi pierde viaţa după ce a pierdut controlul asupra motocicletei sport cu care se fălea. Mai mult, l-a rănit grav şi pe prietenul pe care-l luase la o plimbare cu bolidul pe două roţi.
Sâmbătă seară, în jurul orei 20.45, Claudiu Răducea, de 26 de ani, din Craiova, ieşise la plimbare pe strada Potelu din localitate, cu motocicleta sa Kawasaki. Îl luase cu el şi pe Radu Mărinică, de 25 de ani, care urcase în spate pe şaua motocicletei. „Pe fondul lipsei de experienţă şi a vitezei excesive“, după cum se arată într-un comunicat al poliţiei doljene, conducătorul motocicletei a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat cu roata în bordura trotuarului. Impactul a răsturnat bolidul, aruncându-i din şa pe ocupanţi, care s-au ales cu răni grave.
Răducea a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Craiova cu traumatism cranio-cerebral acut grav, fractură de bazin, fractură de femur bilaterală, şoc hemoragic, iar Mărinică a fost şi el internat cu fractură de bazin, fractură de femur stâng şi gambă stângă. După ce se va însănătoşi, motociclistul urmează să fie audiat de poliţişti şi procurori, care au întocmit pe numele lui dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS