20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalAudi de lux, confiscat în Vama PF I

Audi de lux, confiscat în Vama PF I

Un autoturism de lux marca Audi A6, în valoare de 15.000 de euro, a fost indisponibilizat miercuri de poliţiştii de frontieră mehedinţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, după ce fusese semnalat ca fiind căutat pentru confiscare în Slovacia. La volanul maşinii se afla un bărbat, de 49 de ani, din Turda.
„La controlul de frontieră, existând suspiciuni în legătură cu modul legal de deţinere al autoturismului de către V.V., poliţiştii de frontieră au verificat amănunţit documentele de identificare prezentate de aceasta. Verificările efectuate de poliţiştii de frontieră în bazele de date ale Sistemului Informatic Schengen au stabilit că autoturismul figurează ca fiind căutat pentru confiscare în Slovacia din 1.11.2008. Autoturismul furat este fabricat în anul 2005 şi are o valoare de 15.000 de euro. Autovehiculul a fost indisponibilizat la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, urmând ca la definitivarea cercetărilor să fie înapoiat proprietarului de drept“, a declarat Valeriu Pera, purtător de cuvânt la IJPF Mehedinţi.
Faţă de bărbatul aflat la volanul autoturismului confiscat de poliţişti s-a întocmit lucrare penală, în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire la furt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS