17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalS-au răsturnat în intersecţie

S-au răsturnat în intersecţie

Două persoane, o femeie şi fiul său, au fost rănite vineri după-amiază după ce s-au răsturnat cu maşina cu care circulau, o Kia Sorento, la intersecţia bulevardului Nicolae Titulescu cu strada Maria Tănase.
Poliţiştii doljeni au precizat că vineri după-amiază, în jurul orei 15.00, Emil Ilie, de 43 de ani, din Craiova, care conducea un Mercedes SLK, înmatriculat în Italia, pe strada Maria Tănase, la intersecţia cu bulevardul Nicolae Titulescu a acroşat autoturismul Kia Sorento condus dinspre hipermarketul real către centru de Mihaela Popescu, de 40 de ani. În urma impactului, femeia a pierdut controlul direcţiei, a lovit scuarul care desparte cele două sensuri de mers, apoi s-a răsturnat. În urma accidentului, a fost rănită atât Mihaela Popescu, cât şi fiul său, de 15 ani, care era pasager în maşina condusă de mama sa. Cele două victime ale accidentului au primit primele îngrijiri medicale de la medicii de pe cele două ambulanţe trimise la faţa locului, una SMURD şi una a Serviciului de Ambulanţă Dolj, apoi au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova.  
Până vineri seară, poliţiştii Biroului Rutier Craiova nu stabiliseră care dintre cei doi şoferi a forţat semaforul electric şi a provocat accidentul de circulaţie soldat cu două persoane rănite uşor. Reprezentanţii IPJ Dolj au mai precizat că în cazul acestui accident se fac cercetări pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
Pe 30 august 2009, în aceeaşi intersecţie a avut loc un accident asemănător, soldat însă cu o persoană moartă şi una rănită. Adrian Boşonea, care conducea un taxi pe strada Maria Tănase, în intersecţia cu bulevardul Nicolae Titulescu a acroşat un Renault condus de craioveanul Victor Dobre. Renaultul a lovit scuarul, apoi s-a răsturnat şi a lovit două persoane, soţ şi soţie, care se aflau pe trecerea de pietoni. Femeia de 59 de ani a murit pe loc, iar soţul său a fost rănit grav. Anchetatorii au stabilit că vinovat de producerea accidentului a fost Boşonea, care a trecut pe roşu, acesta fiind trimis în judecată pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. În luna mai, anul acesta, Judecătoria Craiova l-a condamnat pe taximetrist la trei ani de închisoare cu suspendare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS