21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTânără agresată de fostul iubit

Tânără agresată de fostul iubit

O tânără, de 18 ani, din Drobeta Turnu Severin, trece prin clipe de coşmar din cauza fostului iubit, care, se pare, nu se împacă cu ideea că fata a pus capăt relaţiei lor. Duminică seară, Cosmina Adriana Ispăşoiu a fost bătută de fostul iubit şi de actuala prietenă a acestuia, fără motiv.
Tânăra spune că totul a început din senin, când se afla în faţa casei de la ţară, în localitatea Ostrovul Corbului, împreună cu mai multe fete. La un moment dat, a apărut fostul său iubit şi prietena acestuia şi s-au năpustit asupra ei fără să îi reclame ceva. A fost trasă de păr, zgâriată pe faţă şi muşcată de mâini.
„Eram la ţară, la mine acasă, la poartă, cu mai multe fete şi băieţi din sat, stăteam de vorbă. Era ora 21.00, cred, şi la un moment dat a apărut fostul meu prieten cu actuala lui iubită. Au venit la mine şi ea a început să mă împingă, spunându-mi că eu îl caut pe iubitul ei, că ştie ea că vreau să îi despart. Eu am încercat să vorbesc frumos, să îi explic că nu este adevărat, dar nimic. Atunci a început şi el să dea în mine. M-au tras de păr, m-au lovit cu pumnii, ea m-a muşcat. La un moment dat, m-au împins şi m-am tăiat într-un geam la picior. Nimeni nu a făcut nimic, pentru că le este frică de el“, a povestit îngrozită tânăra.
Nimeni nu i-a sărit în ajutor şi, de teamă să nu provoace un scandal, tânăra nu i-a spus tatălui său. A mers acasă şi a încercat să ascundă urmele de pe corp. A doua zi, durerile de cap au făcut-o însă să îi povestească mamei ce i s-a întâmplat.
„Eu nu am fost acasă, eram în oraş, la apartament, fata era acasă doar cu soţul meu, tatăl ei, dar, de frică să nu provoace un scandal, nu i-a spus, a crezut că se duce noaptea peste el acasă. De dimineaţă m-a sunat pe mine, să merg la ţară să îi povestim împreună. Mi-a spus că o doare capul, că se simte rău“, a declarat Doina Ispăşoiu, mama fetei.
Părinţii tinerei au mers la spital şi la medicul legist şi spun că se tem pentru viaţa fiicei lor, mai ales că fostul iubit este cunoscut în localitate ca fiind recalcitrant şi nu este la primul scandal.
„Am rămas fără cuvinte când am aflat, nu mi-a venit să cred că se putea întâmpla ceva rău cu fata mea la poartă, iar eu să fiu în casă. Am mers la medicul legist şi nu am de gând să las lucrurile aşa. Acest băiat trebuie să plătească. El se crede tare, ameninţă pe toată lumea prin sat, toţi îi ştiu de frică, dar mie nu îmi este frică de el, nu las lucrurile aşa. Cum este posibil să o bată în asemenea hal?! Dacă spune că fata mea îl mai caută, de ce nu a venit să vorbească frumos, să îi spună că el are pe alta? Eu ştiu că fata mea s-a despărţit de el acum un an, dar el niciodată nu a lăsat-o în pace“, a declarat Viorel Ispăşoiu.
Părinţii fetei spun că ei nu au fost de acord niciodată cu relaţia dintre fiica lor şi tânărul agresiv, tocmai din cauza comportamentului acestuia şi a anturajului.
„Eu i-am spus fetei, de când am aflat că este împreună cu acest băiat, să aibă grijă, că eu îi cunosc familia, ştiu ce tată are, la fel de agresiv ca şi el, dar fata nu m-a luat în seamă, aşa e când eşti tânăr“, a mai spus mama fetei.
Că băiatul nu s-a împăcat cu ideea despărţirii există şi dovezi, mesajele pe care el i le-a trimis Cosminei de curând, mai exact pe 29 iunie, mesaje prin care îi spune că tot vor fi împreună, fie că vrea, fie că nu.
Părinţii fetei au mers la poliţie pentru a depune plângere împotriva tânărului care le-a agresat fiica, dar şi împotriva prietenei acestuia, care a luat parte la scandal, iar acum aceştia sunt cercetaţi pentru lovire şi alte violenţe.
„Tânără a depus o plângere la Postul de poliţie Hinova, în care a reclamat faptul că a fost victima unei violenţe, iar în cauză se efectuează cercetări asupra persoanelor suspecte sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire alte violenţe“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt la IPJ Mehedinţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS