10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalSens giratoriu pe Calea Bucureşti

Sens giratoriu pe Calea Bucureşti

Circulaţia prin intersecţia străzii Calea Bucureşti cu bulevardul Carol I nu mai este dirijată de semafoare, ci, de joi seară, cu ajutorul unui sens giratoriu improvizat. Primăria Craiova şi Poliţia Rutieră au încercat să scape astfel de cozile de maşini care se întindeau pe Calea Bucureşti începând de pe pasajul subteran (dinspre vest), respectiv de la Piaţa Centrală (dinspre est). În stilul tipic al funcţionarilor săi, cărora prea puţin le pasă de cetăţeni, municipalitatea a uitat şi de această dată să facă publică noua modificare a circulaţiei.
„Din ce ne-am putut da seama după prima zi, sensul giratoriu de pe Calea Bucureşti, de la Universitate, se dovedeşte util, în sensul că nu mai sunt cozile acelea mari de maşini care existau la începutul acestei săptămâni“, a declarat inspectorul de poliţie Sorin Gae, reprezentantul Biroului Poliţiei Rutiere Craiova în Comisia de Sistematizare a Circulaţiei Rutiere şi Pietonale de pe lângă Primăria Craiova.
În curând, pe Calea Bucureşti va fi amplasat încă un sens giratoriu temporar. Municipalitatea împreună cu Poliţia Rutieră au decis să-l amenajeze nu departe de Piaţa Centrală, mai precis la intersecţia cu strada Fraţii Goleşti (lângă blocul S 200).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS