21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Străzi sub ape

Unele dintre străzile Craiovei au fost acoperite de ape în urma ploilor destul de însemnate cantitativ din ultima perioadă. Lipsa canalizării a contribuit din plin la inundarea străzilor. „Precipitaţiile însemnate din ultimul interval de timp au dus la inundarea unor străzi din Craiova. Ştim că sunt străzi şi zone din oraş care au probleme cu apele pluviale şi intervenim pentru înlăturarea apelor pluviale cu vidanja. În ultimele 24 de ore am acţionat cu patru vidanje şi în continuare încercăm să dăm curs tuturor sesizărilor venite din partea cetăţenilor“, a spus directorul Companiei de Apă Oltenia, Constantin Mitriţă.
Cu ajutorul vidanjelor s-a scos ieri apa şi s-au eliberat rigolele de pe strada Brestei şi aleea IV Brestei. Nici localnicii din anumite zone ale cartierului craiovean Romaneşti nu au scăpat de apele care au pus stăpânire pe străzi. Şi Aleea 2 Odessa, strada Homer şi strada Petrila au fost ieri acoperite de ape.
Ultimele intervenţii au avut loc ieri după-amiază, pe strada Arţarului, la intersecţia cu strada Dealul Spirii şi Aleea 3 Teilor. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS