17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalUPDATE - Craiova: Tamponare pe strada Râului

UPDATE – Craiova: Tamponare pe strada Râului

09:10 Alexandru Buzdugan, de 21 de ani, din Craiova care conducea, aseară, în jurul orei 23.00, un BMW înmatriculat în Marea Britanie pe B-dul Ştirbei Vodă către Ciupercă în apopiere de intersecţia cu strada Râului, a pierdut controlul direcţiei şi a lovit bordura din partea dreaptă a bulevardului.

Ulterior, BMW-ul scăpat de sub control a ricoşat într-un Peugeot condus în aceeaşi direcţie de mers de Roberta Bîrdău, de 18 ani, din Craiova, după care a trecut peste scuarul ce desparte cele două sensuri de mers şi s-a oprit în mijlocul intersecţiei. În urma accidentului, a fost rănită uşor Iosefina Chiciu, pasageră în BMW. Buzdugan şi-a abandonat maşina şi a fugit. Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au precizat că şoferul fugar a fost prins în jurul orei 1.00, în Craiova. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pe numele şoferului „englezoaicei”, a fost întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi părasirea locului accidentului.


 

23:50 Două autoturisme, un BMW şi un Peugeot, s-au tamponat violent în urmă cu puţin timp la intersecţia dintre strada Râului şi Bulevardul Ştirbei Vodă din Craiova. Accidentul nu s-a soldat cu victime, iar poliţiştii de la Rutieră, aflaţi la locul accidentului, încearcă să stabilească în acest moment care dintre şoferi este responsabil pentru producerea tamponării.


Editor: Oana Olaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS