6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt: Angajaţii Primăriei Caracal, verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest

Olt: Angajaţii Primăriei Caracal, verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest

Angajaţii Primăriei Caracal sunt verificaţi săptămânal cu aparatul etilotest, această măsură fiind implementată de primarul Eduard Ciocăzanu, după ce, în trecut, doi salariaţi au venit băuţi la serviciu, informează Mediafax.ro. Angajaţii sunt verificaţi cu aparatul etilotest o dată pe săptămână, fiind ales aleatoriu un grup de zece persoane. „Am făcut o chestie mai neortodoxă: am achiziţionat un etilotest care să poată să ne spună dacă salariaţii noştri sunt sau nu sub influenţa băuturilor alcoolice, mai ales că marea parte a dumnealor au muncă de teren”, a declarat primarul Eduard Ciocăzanu. El a precizat că a luat această decizie după ce, în trecut, doi angajaţi au fost prinşi băuţi la serviciu, fiind ulterior concediaţi.

De asemenea, primarul a implementat un program de monitorizare a sistemului informatic, pentru a identifica angajaţii care accesează reţelele de socializare în timpul programului de lucru.

Primarul spune că salariaţii care sunt prinşi încălcând regulile de bună conduită vor fi sancţionaţi: cei care sunt prinşi băuţi vor fi concediaţi, iar cei care accesează reţele de socializare, penalizaţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS