6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalBătut în centrul municipiului Craiova

Bătut în centrul municipiului Craiova

Un tânăr, de 27 de ani, din Craiova, a ajuns la Spitalul de Urgenţă din municipiu, sâmbătă, după ce a fost bătut de doi agenţi care asigurau paza cortului Vodafone, amplasat în apropierea magazinului Mercur.
Este vorba de Alexandru Tobescu, care, după cum spune tatăl său, Aurel Tobescu, a fost bătut de doi agenţi de pază fără nici un motiv. Astfel, sâmbătă, în jurul orei 15.00, tânărul s-a dus la cortul Vodafone să vorbească cu prietena sa, ce lucrează ca promoter la firma care a amplasat cortul respectiv, dar şi să-i arate ghivecele cu flori pe care le cumpărase. În acel moment, un agent de pază l-a apostrofat pe Alexandru Tobescu, care a plecat. Când s-a întors, a fost luat la bătaie de cei doi agenţi de pază, care l-au lovit cu pumnii şi picioarele. După ce a fost bătut, tânărul a fost dus de doi agenţi locali la sediul Poliţiei Locale de la Liceul „Carol I“, de unde a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a primit îngrijiri medicale. „Copilul meu a fost bătut, călcat în picioare de agenţii de securitate ai cortului Vodafone amplasat în faţa Prefecturii, lângă Mercur. Este vorba de securitatea oricărui cetăţean care circulă prin acest oraş, de modul cum acţionează aceste firme de pază, dar şi Poliţia Locală. Dacă a făcut ceva rău, agenţii trebuia să îl reţină şi să cheme poliţia, nu să îl calce în picioare. De asemenea, agenţii de la Poliţia Locală l-au reţinut pe fiul meu şi l-au dus la sediu, în timp ce agenţii care l-au lovit au fost lăsaţi în pace. Am angajat un avocat şi vom face toate demersurile legale“, a precizat Aurel Tobescu.
Reprezentanţii IPJ Dolj au precizat că tânărul bătut a fost audiat la Secţia 1 Poliţie şi a fost sfătuit să se prezinte la IML Craiova pentru a obţine un certificat medico-legal în baza căruia va fi întocmit un dosar penal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS