10.6 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalArme şi muniţie deţinute ilegal, descoperite de poliţiştii vâlceni

Arme şi muniţie deţinute ilegal, descoperite de poliţiştii vâlceni

Un vâlcean este cercetat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată. La locuinţa acestuia, poliţiştii au descoperit o armă de vânătoare semiautomată şi mai multe cartuşe de vânătoare cu alice, toate deţinute ilegal.
Poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul IPJ Vâlcea, împreună cu cei de la Secţia 8 Poliţie Rurală Lăpuşata, au efectuat o percheziţie la locuinţa unui bărbat de 45 de ani, din comuna Lăpuşata.
Cu această ocazie, poliţiştii au descoperit o armă de vânătoare semiautomată, calibru 12 mm şi 8 cartuşe de vânătoare cu alice, toate deţinute fără drept.
Din verificările efectuate de poliţişti, a reieşit că acestea au fost achiziţionate de suspect din Grecia şi au fost introduse în ţară, în mod ilegal, în cursul anului 2012.
Atât arma, cât şi muniţia au fost ridicate în vederea continuă cercetărilor, iar pe numele suspectului, poliţiştii Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi contrabandă calificată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS