17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Siclitaru, condamnat la puşcărie

Craiova: Siclitaru, condamnat la puşcărie

Florin Siclitaru, de 24 de ani, din Craiova, nepotul omului de afaceri Iulian Siclitaru, a fost condamnat astăzi de Judecătoria Craiova la 6 luni de închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală.
Instanţa a stabilit că acuzatul, în noaptea de 20 spre 21 aprilie 2012, l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe Bogdan Mitruţoiu, cu care avea un conflict mai vechi. Incidentul s-a petrecut în public, pe strada Calea Bucureşti, în zona blocului M9, iar victima a suferit leziuni pentru a căror vindecare a avut nevoie de 25-30 de zile de îngrijiri medicale.

Prin sentinţa pronunţată astăzi, instanţa a admis în parte şi acţiunea civilă formulată de Mitruţoiu, obligându-l pe inculpat la plata către victimă a sumei de 1.500 de lei, reprezentând daune materiale, şi 4000 de euro, echivalentul în lei la cursul BNR la data plăţii.
Sentinţa de condamnare poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare.

Judecătorii au constatat că Florin Siclitaru se află deja în spatele gratiilor, fiind arestat în altă cauză. El este cercetat pentru faptul că, pe 31 martie 2013, în jurul orei 5.00, a accidentat mortal doi tineri care traversau regulamentar strada Calea Bucureşti din municipiul Craiova, apoi a fugit de la locul accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS