12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalFetiţă accidentată de o şoferiţă băută

Fetiţă accidentată de o şoferiţă băută

O fetiţă, de şapte ani, din satul Cerneţi, comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, a fost accidentată luni seară de o şoferiţă băută.
Fata se juca în faţa porţii casei împreună cu câţiva prieteni şi verişori veniţi în vizită în a doua zi de Paşte. La un moment dat, o şoferiţă a vrut să întoarcă maşina, însă a pierdut controlul volanului, a intrat într-un şanţ şi a lovit-o pe fată, fracturându-i ambele picioare. După ce şi-a dat seama ce a făcut, dar şi conştientă de faptul că a băut, femeia a fugit de la locul accidentului.
„Fetiţa era la poartă cu mai mulţi copii, se juca, iar noi eram în curte. La un moment dat am auzit copiii ţipând. Când am ieşit, am văzut-o pe fata mea jos, am apucat să văd că era un Golf şi am reţinut numărul de înmatriculare. Nu a oprit să stea de vorbă cu noi, nici nu a venit la spital să se intereseze de starea fetei. Am aflat că ar fi ascuns maşina în curtea cuiva ca să scape de poliţie“, a spus Paul Mareşi, tatăl fetiţei.
Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean din Drobeta Turnu Severin, unde a fost internată, iar medicii o suspectau şi de fractură la bazin. Şoferiţa vinovată a fost identificată şi a fost condusă de poliţie la Staţia de Salvare din Drobeta Turnu Severin, unde i s-au recoltat probe de sânge, constatându-se că aceasta avea o alcoolemie de 0,16 mg/l de alcool în aerul expirat.
„Se fac cercetări şi, în funcţie de zilele de spitalizare ale victimei, se va propune soluţia legală“, a declarat poliţistul aflat la locul accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS