8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOameni mulţi în toată Oltenia

Oameni mulţi în toată Oltenia

Peste 1.700 de persoane au participat la Râmnicu Vâlcea la Bursa locurilor de muncă organizată vineri la Centrul Regional pentru Formarea Profesională a Adulţilor de către Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Vâlcea. La eveniment s-au prezentat 68 de societăţi comerciale, care au pus la dispoziţia şomerilor vâlceni 443 de locuri de muncă vacante, la care s-au adăugat 90 de posturi disponibile în reţeaua EURES România. Dintre cele 1.750 de persoane prezente la Bursă, 827 au fost selectate în vederea susţinerii interviului de angajare sau probei de lucru. În afara şomerilor selectaţi pentru interviu, 19 persoane au fost acceptate de angajatori şi încadrate în muncă pe loc. „În perioada următoare, cel puţin 350 de vâlceni se vor încadra în muncă în urma acestui eveniment, după ce vor fi testaţi şi selectaţi de angajatorii prezenţi la Bursă“, au precizat reprezentanţii AJOFM Vâlcea.
În Olt, Bursa locurilor de muncă, organizată de AJOFM Olt la Casa de Cultură a Sindicatelor din Slatina, le-a oferit celor interesaţi 278 de posturi, puse la dispoziţie de cei 25 de angajatori prezenţi la eveniment.
Bursa generală a locurilor de muncă pentru judeţul Mehedinţi s-a desfăşurat la Drobeta Turnu Severin, oferta celor 37 de angajatori care au confirmat prezenţa la eveniment fiind de 154 de posturi, dintre care patru pentru persoanele cu studii superioare.
Click News

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS