3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalA trecut cu tirul prin gard

A trecut cu tirul prin gard

Un tir înmatriculat în Polonia a intrat sâmbătă după-amiază într-o gospodărie de pe Centura de Nord a municipiului Craiova, după ce șoferul a încercat să evite un autoturism al cărui şofer nu s-a asigurat la ieşirea de pe un drum lateral. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Dolj, un craiovean de 64 de ani care conducea un Ford Focus, a ieşit fără să se asigure de pe o stradă laterală pe Centura de Nord şi nu a acordat prioritate unui tir condus de un cetăţean polonez dinspre Filiaşi către Bucureşti, încărcat cu ulei de motor.
Încercând să evite impactul cu Fordul condus de bărbatul de 64 de ani, şoferul tirului a tras stânga de volan, însă nu a reuşit să evite accidentul. Tirul a lovit autoturismul în partea din faţă, după care a ieşit de pe şosea, a trecut prin gardul unei gospodării şi s-a răsturnat.  
În urma accidentului, şoferul Fordului a fost rănit uşor şi transportat la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru acordarea primelor îngrijiri medicale. Şoferul polonez nu a fost rănit, însă tirul pe care îl conducea a fost avariat, iar gardul și o magazie din gospodăria în care a intrat autotrenul au fost distruse.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS