8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljDoljeni arestaţi pentru trafic de droguri

Doljeni arestaţi pentru trafic de droguri

Doi doljeni au fost arestaţi pentru 29 de zile pentru trafic de droguri de risc în urma unei acţiuni a poliţiştilor de frontieră doljeni sub coordonarea procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Craiova.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii au depistat un bărbat de 22 de ani, în timp ce primea un colet expediat din Spania, în care se aflau 600 de grame de canabis şi un gram de cocaină. Poliţiştii au continuat cercetările, iar ieri au efectuat cinci percheziţii domiciliare în localităţile Calafat, Moţăţei şi Craiova, în urma cărora au fost ridicate alte 115 grame de canabis, nouă plante de canabis şi suma de 2.500 lei.

Şase bărbaţi au fost conduşi la sediul DIICOT Craiova pentru audieri. Doi dintre suspecţi au fost reţinuţi, apoi au fost prezentaţi instanţei, care a decis arestarea lor pentru 29 de zile.  Pe numele bărbatului care a primit coletul şi pe numele a altor două persoane au fost întocmite dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în vânzare, vânzarea, distribuirea, livrarea cu orice titlu, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de risc fără drept.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS