17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCraiova: Doi tineri, spulberaţi pe trecerea de pietoni

Craiova: Doi tineri, spulberaţi pe trecerea de pietoni

Andrei Dragomir, de 20 de ani, și Cosmin Băbălau, de 21 de ani, şi-au pierdut viaţa în această dimineaţă după ce au fost spulberaţi, de pe trecerea de pietoni situată la intersecţia străzilor Calea Bucureşti cu strada Spaniei, de un autoturism Mercedes. Șoferul a fugit imediat de la locul accidentului. Echipa complexă de poliţişti ajunsă la faţa locului a stabilit că la unitatea medicală din Craiova s-a prezentat Ionuţ Pîrvan, de 23 de ani, din municipiu despre care s-a stabilit că a fost pasager pe locul din dreapta faţă în autoturismul implicat în accident.
Poliţiştii Biroului Rutier au găsit abandonat autoturismul implicat în eveniment, care prezenta mai multe avarii, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor judiciare.
Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul este condus în mod curent de către Iulian Siclitaru, de 24 de ani, din Craiova, persoană care nu a fost depistată. Poliţiştii efectuează în continuare cercetări.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS