10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal4.200 de ţigarete, descoperite într-un autoturism

4.200 de ţigarete, descoperite într-un autoturism

Poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Drobeta Turnu Severin au reuşit să captureze, în urma unei acţiuni, mai bine de 4.000 de ţigarete de contrabandă, ce fuseseră scoase la comercializare în zona unei pieţe din municipiu. Ţigările au fost descoperite în maşina unui bărbat în vârstă de 34 de ani din Severin, care îşi câştiga existenţa de pe urma contrabandei cu ţigări netimbrate. Iniţial, în interiorul maşinii înmatriculate în Bulgaria au fost găsite 600 de ţigarete, însă oamenii legii aveau suspiciuni că există mai multe. Aceştia au ridicat autoturismul şi l-au transportat la sediul poliţiei pentru un control amănunţit. Sub bancheta din spate, dar şi în portbagaj au mai fost găsite alte ţigări, 4.200 în total.
„În urma activităţilor întreprinse, în zona centrală a municipiului a fost identificat un autoturism înmatriculat în Bulgaria, şi care s-a stabilit că aparţine lui D. Cornel, de 34 de ani, din Drobeta Turnu  Severin. La controlul autoturismului, în interiorul acestuia au fost descoperite 600 de ţigarete şi, întrucât existau suspiciuni cu privire la existenţa unei cantităţi mai mari de produse accizabile, autoturismul a fost ridicat şi indisponibilizat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi, unde, în urma unui control amănunţit sub bancheta din spate a autoturismului, dar şi în portbagaj s-a descoperit cantitatea totală de 4.200 de ţigarete de diferite mărci, timbrate necorespunzător“, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Mehedinţi.
Severineanul a scăpat ieftin, doar cu o amendă de această dată, iar întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS